Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Салат из куриной печени


Потребуется:
Печенка куриная 200 гр
Салат листовой 1 пучок
Помидоры черри 10-12 шт
Грибы шампиньоны 4 шт
Лук шалот 10 шт (можно заменить репчатым)
Масло оливковое 3 ст.л.
Лимонный сок 2 ст.л.
Соевый соус 1 ч.л.
Орехи кедровые 50 гр
Шнит-лук для украшения



Как готовить:

1. Нарежьте шампиньоны тонкими пластинками, посолите, 
поперчите и полейте 1 ст.л. лимонного сока и ложкой оливкового масла. 
Оставляем ненадолго мариноваться.

2. Печень нужно вымыть и обсушить. 
Посолить и обжарить на оливковом масле до готовности. 
Печень жарим в течении 5-7 мин.

3. В том же масле обжариваем лук до золотистой корочки, 
добавляем к нему жидкость (бульон или воду) и даем потушиться под крышкой до готовности.

4. Лист салата рвем, помидоры режем пополам, выкладываем 
к ним маринованные грибы, тушеный лук, 
печень укладываем сверху, и поливаем заправкой 
из 2 ст.л. оливкового масла, 1 ст.л лимонного сока 
и чайной ложки соевого соуса

5. Украшаем кедровыми орешками и тоненьким луком.

Приятного аппетита!