Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Варенье из кабачков


Сколько блюд можно приготовить с кабачка — жаренные, печеные, маринованные, всевозможные закуски, запеканки. 
Даже десерт в виде варенья из такого неприметного овоща 
получается очень вкусным. 
Готовится такое лакомство легко, 
и не чем не уступает фруктовым джемам.
Время приготовления: 1 час 45 мин
Время подготовки: 1 час
Кол-во порций: 3 банки по 0.5 л

Ингредиенты:

Кабачки 2 кг
Сахар 1.5 кг
Лимон 2 шт.

Приготовление:
Для приготовления варенья нужно взять кабачки, сахар, лимоны.



Кабачки вымыть, нарезать кубиками.



Засыпать сахаром, отставить на час, чтобы кабачки пустили сок.



Спустя час, поставить миску с кабачками на средний огонь, 
довести до кипения, варить 10 минут на медленном огне, 
после чего остудить.



Лимоны очистить от кожуры, снять белую часть цитрусов.
 Нарезать кубиками, кожуру измельчить блендером или
 сразу снимать теркой для овощей.





В остывшее варенье добавить кусочки лимонов и цедру, 
поставить на средний огонь, довести до кипения. 
Варить на медленном огне 15 минут.



Разлить горячее варенье по стерилизованным банкам.



тут