Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Творожный пирог с черешней


Творожный пирог с черешней

Ингредиенты:
Тесто слоеное дрожжевое - 500 гр.
Творог - 400 гр.
Сахар - 0.5 ст.
Яйцо - 1 шт.
Черешня - 500 гр.
Желатин 

(у меня - 1 пак. специального желе для торта )
Приготовление:
Размороженное тесто выложить в форму, обрезать лишнее. 

Форму я не смазываю, т. к. использую силиконовую.
Для начинки смешать творог, сахар, яйцо. 

Творог для однородности лучше предварительно 
протереть через сито.
Черешню вымыть, удалить косточки.
Должна отметить, что зимой, когда со свежими ягодами 
некоторые проблемы, я использую консервированные ягоды 
из компотов; они уже без косточек. Тоже вкусно получается!
Выложить творог на тесто, сверху – черешню. 
Выпекать 30 минут при температуре 200С.Дать пирогу остыть и вытащить из формы.
Готовим желатин по инструкции на упаковке 
и аккуратно заливаем ягоды. 
Можно использовать и обычный желатин, например, 
смешав его с сиропом, просто он чуть дольше будет застывать.
Всё очень просто.
Угощайтесь!
 Povarenok.ru