Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Пирог с черникой

Что нужно:
1,5 стакана черники
2 стакана и 1 ст. л. муки
1/2 стакана сахара
1/2 стакана молока
1/2 стакана йогурта
1 большое яйцо
3 ст. л. растительного масла
3 ч. л. разрыхлителя
1/2 ч. л. соли
сливочное масло для смазывания формы
Для посыпки:
2 ст. л. коричневого сахара
2 ст. л. миндальных лепестков
1/4 ч. л. молотой корицы
Что делать:
Разогрейте духовку до 200 °С. Взбейте яйцо, молоко, йогурт и растительное масло в большой миске.
В другой миске просейте вместе 2 стакана муки и разрыхлитель и перемешайте с сахаром и солью. Переложите мучную смесь в молочную и быстро перемешайте, только чтобы сухие ингредиенты увлажнились.
Отсыпьте 1/3 стакана черники, остальную перемешайте с 1 стаканом муки и аккуратно добавьте в тесто.
Смажьте маслом круглую форму диаметром 22 см и переложите в нее тесто. Разровняйте лопаткой верх и посыпьте оставшейся черникой.
Смешайте коричневый сахар, миндальные лепестки­ и корицу; посыпьте верх пирога.
Поставьте пирог в духовку и выпекайте 25–30 мин., проверьте готовность лучинкой. Остудите пирог в форме на решетке в течение 15 мин., затем переложите на блюдо.  тут