Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...

Пісочний пирог з різними начинками

Пісочний з різними начинками
Інгредієнти: 8 жовтків; 2 скл. цукру;  250 г маргарину; 2 ст. л. сметани+1 ч. л. соди;
борошно. Крем: 1 літр сметани;  2 скл. цукру; 600 г масла; 300 г чорносливу+0,5 скл. посічених горіхів; 300 г кураги; 300 г вишень намочених в горілці. 
Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплений маргарин, сметану з содою і муки (муки скільки щоб можна було замісити тісто,але щоб тісто було м'яке). Тісто поставити на пів години в холодильник і спекти коржі. Для крему до сметани додати цукор і залишити щоб цукор розчинився,потім збити з м'яким маслом. Розділити крем на 3 частини - до однієї додати розпарений і порізаний чорнослив і горіхи.
Курагу промити додати трохи води і ложку цукру трохи проварити, коли вистигне порізати і додати до другої частини крему.
третій крем робимо з вишнею.
В оригіналі рецепту був ще один крем, я його не робила (бо поламала один корж)
200 г масла, збити з 0,5 банки вареної згущеного молока і 5 ст. ложками сметани
ПЕРЕКЛАДАТИ:
корж-крем з чорносливом-корж-курага-корж-вишня-корж-крем з згущене молоко-корж-чорнослив-корж курага-корж вишня
Джерело: рецепт з сайту"для влюбленых в торты и не только"ТуТ