Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Творожная масса ЗАВАРНАЯ

Творожная масса
Первый этап, это изготовление обычной (сырой) творожной массы.

В творог (порядка 200 г ) добавляем яйца (пару), сметану около ста граммов, масло (50 г), мешаем и на плиту, ждем, пока закипит.

Соблюдаем условия: — медленный огонь
 - постоянное помешивание

Сняли с плиты и стараемся быстрее остудить.

Домешиваем ваниль (на кончике ножа), сахар ( по желанию), изюм, дробленый орех или смесь орехов, цукаты.

Размешиваем, формируем и под гнет в холод (больше пяти часов).
тут