Я ОБРАЗ ЖИЗНИ ЗАМКНУТЫЙ ВЕДУ. ЖИВУ ТИХОНЬКО, БЛИЖНИМ НЕ МЕШАЯ. НО Я ВСЕГДА НА ВЫРУЧКУ ПРИДУ... КОНЕЧНО, ЕСЛИ ВЫРУЧКА БОЛЬШАЯ
Решила собраться с мыслями, ни одна мысль на собрание так и не пришла...
К сведению "трудоголиков"...   Державний службовець/договір цивільно-правового характеру   Улыбайтесь..., пока где-то свирепствует работа   Заміна паспорта України на ID картку нового зразка   01.03.2022 змінюється структура органів виконавчої дирекції ФССУ   Отримання допомоги від Фонду соцстрахування України за е-лікарняним    Номер е-лікарняного сумісника потрібно вносити у заяву до знаку крапки    Використовувати факсиміле при оформленні первинних документів   Проведення класифікації посад державної служби   Оформлення дитячого закордонного паспорту    Довідка про несудимість в застосунку “Дія” та як її отримати   Звільнення недобросовісного працівника (судова справа)   Додаткові гарантії працевлаштування неконкурентоспроможних категорій громадян    Органи влади з 01.03.2022 не мають права просити реєстрацію місця проживання   Що вважається систематичним невиконанням трудових обов’язків (судова справа)  

Запеканка из макарон с сосисками

Ингредиенты:
 макароны - 250 гр; сосиски -
4 больших шт; лук - 1 шт; сметана - 
2 ст.л.; яйца - 3 шт; орегано сушеный -
1 ч.л.; паприка - 1 ч.л.;  чили - 1/2 ч.л.;
соль; растительное масло - 2 ст.л.;
сыр - 150 гр.

Приготовление:
Ставим вариться макароны. В подсоленной воде. Варим по инструкции на упаковке. Лук мелко режем. Разогреваем сковородку с растительным маслом и отправляем туда лук. Пассеруем на среднем огне 3-4 минуты. Посыпаем паприкой и чили. Сосиски режем кружочками.
Отправляем их к луку, увеличиваем огонь и жарим еще минуты 3 до золотистости.  Готовые макароны сливаем. В миску отправляем яйца, сметану и орегано. Чуть присолим. Перемешаем венчиком.
В другой большой миске смешиваем макароны и сосиски с луком.
Добавляем заливку и перемешиваем. Отправляем в форму для запекания.
Сыр трем на крупной терке.  Посыпаем запеканку.
Отправляем в разогретую до 200 градусов духовку на 15-20 минут, до золотистой корочки.
Приятного аппетита!тут